Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

TAP Portugal permite utilizarea dispozitivelor electronice de la bord

0 351

Încă din 14 ianuarie 2014, TAP Portugal a anunţat că va permite utilizarea dispozitivelor electronice de la bordurile aeronavelor, în toate fazele zborului. Gadgeturile trebuie să fie setate în flight mode sau echivalent, fără Wi-Fi sau Bluetooth activ.

Cu toate acestea, laptop-urile nu pot fi folosite la decolare şi aterizare. Portabilele trebuie fixate pentru o mai bună siguranţă a pasagerilor în avion.

Noua politica cu privire la utilizarea gadgeturilor personale in avion a fost adoptată de European Aviation Safety Agency (EASA) din noiembrie 2013, însă fiecare companie aeriană va decide data şi modalitatea de implementare a acestora.

Leave A Reply

Your email address will not be published.