TAAG - Angola Airlines si Boeing au finalizat comanda pentru trei Boeing 777-300ER

TAAG – Angola Airlines şi Boeing au finalizat comanda pentru trei Boeing 777-300ER

0 189

Boeing a anunţat că TAAG – Angola Airlines a finalizat comanda pentru trei aeronave Boeing 777-300ER (Extended Range). Valoarea comenzii se ridică la 895 milioane dolari, la preţurile de listă, şi include drepturile de achiziţie pentru trei 777-300ER suplimentar. TAAG va opera aeronave 777-300ER configurate în 3 clase şi cu o capacitate de 296 de locuri.

Pe contientul African, creşterea în segmentul aviaţiei civile continuă să depăşească media mondială. Economia Angolei creşte şi ea într-un ritm alert, iar investiţia făcută în cele trei aeronave noi vine în urma cerinţelor tot mai mari pentru air travel.

TAAG va creşte numărul rutelor operate prin utilizarea noilor aeronave. Sunt incluse rute spre Rio de Janeiro şi Sao Paulo (Brazilia), Lisbon şi Porto (Portugalia) plus alte destinaţii din Europa.

TAAG opereaza în prezent trei aeronave 777-200ER şi două 777-300ER de la Luanda – Angola. Cele 5 aeronave sunt folosite pe rutele: Lisabona de zece ori pe săptămână, la Beijing o dată pe săptămână, Dubai de două ori pe săptămână, la Sao Paulo de patru ori pe săptămână şi la Rio de Janeiro de trei ori pe săptămână.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.