blank

SWISS va oferi internet şi telefonie la bordul aeronavelor Boeing 777-300ER

1 814

Tot mai multe companii aeriene şi-au echipat avioanele cu tehnologii pentru telecomunicaţii şi internet de mare viteză. Odată cu primul Boeing 777-300ER, care va fi livrat pe 29 ianuarie, SWISS va oferi internet şi telefonie în aeronavele sale lung-curier. Pasagerii se vor putea conecta la internet wireless şi vor putea comunica telefonic de la peste 10 000 de metri.

VIDEO: Din culise: Primul Boeing 777-300ER SWISS

SWISS va pune la dispoziţia pasagerilor 3 pachete de date: 20 MB la 9 franci, 50 MB la 19 franci şi 120 MB la 39 de franci. Pasagerii de la Business Class vor beneficia gratuit de 50MB. Un alt avantaj ţine de faptul că accesul la internet de mare viteză se va putea face direct de pe propriile dispozitive: tabletă, laptop, telefon. SWISS analizează posibilitatea de a extinde aceast serviciu de internet de mare viteză şi la bordurile celorlalte aeronave lung-curier din flotă, adică pe avioanele A330 şi A340.

Boeing-777-300ER-SWISS-3

Boeing-777-300ER-SWISS-2

Şi ca serviciile de comunicare să fie complete, SWISS va oferi şi posibilitea de a efectua apeluri telefonice şi de a trimite SMS-uri în regim roaming, de la înălţime. Prețurile acestor servicii vor fi stabilite AeroMobile (furnizorul acestor servicii de telecomunicaţii în zbor) și prestatorul de servicii de telefonie al clientului. Timp de un an de zile, SWISS va monitoriza cu atenţie acest serviciu de telefonie prin roaming oferit în zbor.

Pentru început, serviciile de telefonie şi internet vor putea fi accesate doar în avioanele Boeing 777-300ER SWISS, care vor opera zboruri spre Hong Kong, Bangkok, Los Angeles, San Francisco, São Paulo și Tel Aviv.

Leave A Reply

Your email address will not be published.