blankblank

SWISS prezintă prima sa aeronavă cu clasa Premium Economy

0 1.249

SWISS a prezentat pe aeroportul din Zurich prima sa aeronavă care va fi echipată cu noua clasă Premium Economy.

 Noua clasă de călătorie completează SWISS Economy, Business și First Class, deja existente. Călătorii SWISS Premium Economy Class se vor bucura de o intimitate sporită și de un confort sporit în zbor.

 Noua clasă va fi instalată treptat pe toate cele 12 aeronave Boeing 777-300ER ale companiei aeriene. Oferind această nouă experiență, Premium Economy, SWISS își consolidează și mai mult poziționarea ca transportator aerian premium.

Swiss International Air Lines (SWISS) a prezentat pe aeroportul din Zurich prima sa aeronavă care va fi echipată cu noua clasă Premium Economy. Aeronava, Boeing 777-300ER cu înregistrare HB-JNH, va zbura între Zurich și Miami de la începutul lunii martie.

 După Miami, aeronava echipată cu SWISS Premium Economy va zbura spre alte două destinații. Prima va fi San Francisco, pe Coasta de Vest a SUA, de la mijlocul lunii aprilie. Cea de a doua este São Paulo, în Brazilia, de la sfârșitul lunii aprilie. Premium Economy va fi disponibil pe toate rutele Boeing 777-300ER ale SWISS de la sfârșitul lunii mai.

În faza introductivă pentru noua clasă de călătorie, clienților li se vor oferi upgrade-uri contra cost la SWISS Premium Economy dacă acesta este disponibil pe zborul lor, fie la check-in, fie la poarta de îmbarcare

Un scaun nou dezvoltat pentru mai multă intimitate și confort

Noua clasă SWISS Premium Economy va oferi 24 de locuri de ultimă generație de la producătorul ZIM. Scaunele confortabile tapițate au un design elegant, care le permite să fie înclinate cu ușurință, fără inconveniente pentru pasagerul din spate. SWISS este prima companie aeriană din grupul Lufthansa care oferă clienților săi acest nou scaun ZIM Premium Economy. 

Un kit de facilități durabil și alte beneficii în aer și pe sol

Pentru un confort sporit în timpul zborului, călătorilor SWISS Premium Economy li se oferă un kit gratuit de facilități. Kitul, care este furnizat de compania Skysupply, folosește în mod inovator hârtie kraft și pastă de hârtie în conținutul său pentru a minimiza utilizarea materialelor plastice. Aceștia beneficiază și de căști de calitate cu reducere a zgomotului, care le vor îmbunătăți și mai mult experiența de divertisment audio. Pe scaun va fi disponibil un ecran de 15,6 inchi.

Oferta culinară la bordul SWISS a fost modificată special pentru a se adapta noii clase de călătorie. Oaspeții SWISS Premium Economy li se ofera o băutură răcoritoare de bun venit și o gamă de trei mese calde.

Călătorii SWISS Premium Economy pot înregistra două bagaje de până la 23 de kilograme fiecare. De asemenea, aceștia beneficiază de acces redus la SWISS Business Lounges de pe aeroporturile din Zurich și Geneva. În plus, pasagerii vor avea acces și la SWISS Arrival Lounge al aeroportului din Zurich. 

Leave A Reply

Your email address will not be published.