blank

Superwomen pe zborul Emirates EK225 Dubai – San Francisco (Video)

Pentru că tot se apropie Ziua Internațională a Femeii, Emirates subliniază printr-un filmuleț importanța acestora în structurile companiei.

0 2.077

Pe 6 martie 2018, zborul Emirates EK225, pe ruta Dubai – San Francisco, a fost pregătit și onorat în totalitate de femei.

Aeronava Airbus A380 Emirates a fost pilotată de căpitanul Patricia Bischoff din Canada și first officer Rebecca Lougheed din Marea Britanie. Echipajul de cabină a fost format în totalitate de femei, fiind coordonat de Weronica Formela din Polonia.

Superwomen pe zborul Emirates EK225

Pe lângă echipajul de zbor, o echipă formată din femei au avut grijă de aeronavă la sol: alimentare, îmbarcare pasageri, încărcare cargo, încărcare catering, curățenie, securitate, dispecer sol etc.

verificare-A380-Emirates

În total, 75 de femei (25 de naționalități) au lucrat la pregătirea zborului Emirates EK225, pe ruta Dubai – San Francisco.

securitate-emirates

Emirates a menționat că aproximativ 40% din personalul angajat este de sex feminin, majoritatea dintre femei făcând parte din echipajul de cabină. Totodată, 20% dintre locurile manageriale sunt ocupate de femei.

Leave A Reply

Your email address will not be published.