blank

Super Typhoon Hinnamnor a lovit Japonia. Companiile aeriene au anulat zborurile!

0 456

Vânturile puternice cauzate de taifunul Hinnamnor, care se îndreaptă spre insulele Okinawan din sudul Japoniei, au forțat autoritățile să emită ordin de evacuare și companiile aeriene să anuleze zborurile. Locuitorii orașelor Miyakojima și Ishigaki au fost sfătuiți să-și părăsească locuințele înainte ca vânturile să devină și mai puternice. Conform estimărilor făcute de autorități, peste 100 000 de persoane au fost evacuate.

All Nippon Airways a anulat 44 de zboruri sâmbătă și alte 22 de zboruri anulate duminică, Japan Airlines a anulat 56 de zboruri, iar Skymark Airlines a anulat 14 zboruri pentru sâmbătă și duminică. Au fost afectați aproximativ 3200 de pasageri.

Potrivit Agenției de Meteorologie din Japonia, furtuna are vânt maxim susținut de aproximativ 150 de km/oră, cu rafale spre 200km/oră. În weekend se anticipează ca vitezele să crească și mai mult.

Și autoritățile din Taiwan au emis un avertisment în decursul zilei de sâmbătă, urmând ca insula turistică Jeju să fie lovită de taifun în zilele de luni și marți. Potrivit Administrației Meteorologice din Coreea, a fost prezis cel mai puternic taifun din istoria Coreei ce va lovi statul în următoarele zile.

Leave A Reply

Your email address will not be published.