blank

STB a anunțat suspendarea liniei expres 780, care face legătura dintre Gara Basarab și Aeroportul Henri Coandă – Otopeni, de la 1 august.

0 1.072

Începând cu data de 1 august, circulaţia autobuzelor pe linia expres 780 va fi suspendată. Vă reamintim că linia expres 780 leagă Gara Basarab – Gara de Nord – Aeroportul Henri Coandă, București. Drept urmare, trenul rămâne singurul mijloc de transport frecvent între Gara de Nord și Aeroportul Internațional Henri Coandă.

„Legătura dintre Gara de Nord şi Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” Otopeni este asigurată şi pe calea ferată, la o frecvenţă de 40 de minute, cu program non-stop şi o durată a călătoriei de 20-25 de minute. TPBI precizează că, în cazul în care circulaţia trenurilor între Gara de Nord şi Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” va fi întreruptă, va dispune reluarea temporară a liniei de autobuz 780” se precizează în comunicatul de presă al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov.

De asemenea, și circulația autobuzelor pe linia 303 va fi suspendată. Acest lucru vine ca urmare a integrării sistemului de transport STB cu Metrorex. De la 1 august nu va mai exista diferenţă între tariful pentru liniile regionale şi cel al liniilor urbane, călătorii putând folosi un singur bilet pentru a călători cu mai multe autobuze şi chiar şi cu metroul. În locul liniei 303 (Pecinişca – Depoul Alexandria), vor putea fi utilizate liniile 426, 427, 428 şi 464.

Leave A Reply

Your email address will not be published.