Stand QATAR AIRWAYS în Promenada Mall + Concurs

0 268

Astazi, 30 ianuarie 2019, Qatar Airways a inaugurat primul pop-up store de călătorii din România. Se află în Promenada Mall, la etajul 1, în față la Intersport.

Timp de 4 zile, între 30 ianuarie și 2 februarie 2019, puteți vizita standul Qatar Airways pentru a vă inspira în vederea organizării viitoarelor vacanțe.

Marele Premiu: o vacanță pentru două persoane, 7 nopți, în Thailanda

Totodată, vă puteți înscrie la concursul organizat de Qatar Airways. Un călător norocos va câștiga o vacanță în Thailanda pentru două persoane, ce include biletul de avion și cazarea timp de 7 nopți.

Tot ce trebuie să faceți pentru a vă înscrie în concurs este să completați un formular și să vă abonați la newsletterul Qatar Airways.

Inspirație pentru cele mai frumoase povești de călătorii

În funcție de ora la care ajungeți în standul Qatar Airways, puteți să vă documentați despre destinații exotice, să vă faceți tatuaje cu henna sau să primiți caligrafiat numele cu caractere japoneze.

Începutul anului este cea mai bună perioadă pentru a contura planul de vacanțe, așa că echipa Qatar Airways va fi pregatită să ofere cele mai bune sfaturi despre călătorii.

Leave A Reply

Your email address will not be published.