Somonul revine pe un Boeing 737-800 Alaska Airlines

0 89

După o scurtă pauză, Alaska Airlines a anunţat că va aduce în atenţia publicului un somon de 43 de tone şi de 39 de metri lungime. Cu alte cuvinte, va vopsi un Boeing 737-800 (N560AS) într-un King Salmon.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€! Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Operatorul din Alaska este recunosc pentru aeronava, Boeing 737-400, pictată cu un somon şi care a operat curse între anii 2005 – 2011. Anul trecut livery-ul a fost eliminat şi foarte mulţi simpatizanţi au fost dezamăgiţi de decizia companiei aeriene.

AirHelp get compensation

Iată că nu a trecut prea mult timp şi somonul revine, chiar mai mare:). Pe lângă peşte, noul livery va include solzi pe winglets şi colorarea logo-ului Alaska Airlines în roz. Decizia a fost luată după ce Alaska Airlines a încheiat un nou parteneriat cu Alaska Seafood Marketing Institute. Transportul fructele de mare este un business important pentru regiune. În 2011 mari cantităţi de fructe de mare au fost transportate spre Statele Unite, ajungând în mai puţin de 24 de ore la destinaţie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »