Sofia – Burgas cu GullivAir, din 15 august 2021!

0 743

GullivAir, companie aeriană bulgară cu sediul în Sofia, a anunțat ruta Sofia – Burgas cu începere din 15 august 2021. Zborurile vor fi operate cu noile aeronave de tip ATR 72-600. Conform graficului, zborurile vor fi zilnice. Se va zbura din Sofia spre Burgas în fiecare seară, la 18:00. Zborul de retur Burgas – Sofia este programat în fiecare dimineață, la ora 08:00. Prețul biletului va fi de 59.78BGN, cel mai mic tarif practicat, informează flightzone.bg.Reprezentanții GullivAir au anunțat că noua rută Sofia – Burgas va fi operată pe toată durata anului, atâta timp cât vor exista pasageri. Aeronavele ATR 72-600 pot transporta până la 70 de pasageri/zbor.

Tot pe 12 august, oficialii GullivAir au menționat că sunt interesați să zboare pe ruta Sofia – Ruse. Aeroportul Ruse, cunoscut și sub numele de Shtraklevo după satul situat la nord, este un fost aeroport militar și de pasageri situat la aproximativ 20 km sud de orașul Ruse, Bulgaria. Ar fi o premieră această rută dacă se va concretiza.

Autoritățile din Ruse sunt interesate de noua rută aeriană. Au început să restaureze terminalul și infrastructura aeroportuară. Localnici ar călători mai repede între Ruse și Sofia, drum care acum poate dura până la 5 ore pe șosele sau cu trenul.

În prezent, flota GullivAir este formată din 3 aeronave de tipul Airbus A330 și 3 aeronave de tipul ATR 72-600. Compania este cunoscută în România pentru charterele exotice operate de la București, în sezonul de iarnă 2020-2021.

Leave A Reply

Your email address will not be published.