blank

Singapore impune cvatrupla testare pentru cetățenii germani vaccinați

0 377

Cetățenii germani pot călători acum în Singapore fără a fi obligați să stea carantină, cu condiția să fie complet vaccinați. Cu toate acestea, trebuie să efectueze patru teste PCR pentru COVID-19. Pe lângă Germania, Singapore a redeschis granițele pentru călătorii din Hong Kong Kong, Brunei și Macao.

Călătorii trebuie să prezinte rezultatul negativ al unui test PCR pentru COVID-19 înainte de plecare, care să nu fie mai vechi de 48 de ore, trebuie să efectueze un test la sosirea pe aeroportul Changi din Singapore, precum și alte două teste post-sosire, în zilele trei și șapte la locația unde vor sta în Singapore.

Autoritățile din Singapore au clarificat că vizitatorii care nu respectă astfel de cerințe riscă să fie amendați în temeiul Legii Bolilor Infecțioase. Pasagerii care vor prezenta rezultate pozitive după sosirea în Singapore trebuie să respecte regulile de carantină într-o unitate aprobată de Guvernul din Singapore, pe banii proprii.

Germania a redeschis frontierele pentru Singapore, ceea ce înseamnă că pasagerilor care călătoresc din Singapore spre Germania li se permite să intre pe teritoriul german fără restricții, dacă îndeplinesc cerințele specifice.

Călătorii trebuie să fie complet vaccinați și o perioadă de 14 zile trebuie să treacă de la efectuarea rapelului înainte de momentul călătoriei, iar vaccinul trebuie să se regăsească pe lista aprobată pentru utilizare de către Organizația Mondială a Sănătății (OMS).

Pe baza datelor furnizate de Organizația Mondială a Sănătății, Singapore a înregistrat un total de 66.478 de cazuri de infecție cu COVID-19 și 49 de decese de la începutul pandemiei. Pe de altă parte, aceeași sursă relevă faptul că Germania a raportat peste 3.871.800 de cazuri de infecție și un total de 91.980 de decese.

Cu toate acestea, în ciuda răspândirii rapide a noilor tulpini ale Coronavirus, săptămâna trecută, autoritățile din Germania au decis să relaxeze restricțiile de călătorie pentru cei care sosesc din Brazilia și Uruguay. Autoritățile din Singapore vor continua să estimeze rata infecției COVID-19 în alte țări, precum și ratele de vaccinare, pentru a redeschide granițele către mai mulți călători.

Leave A Reply

Your email address will not be published.