SEX în avion? 5% dintre cei intervievați au făcut sex la înălțime

Mile High Club (MHC) a fost subiectul unui sondaj în urma căruia a reieșit că 78% dintre pasagerii intervievați ar face sex în avion, 5% pretind că au făcut deja.

0 1.884

Saucy Dates a prezentat rezultatele sondajului în care au fost intervievați 11 179 pasageri, în special americani și britanicii. Subiectul sondajului a fost ”sexul în avion”.78% dintre respondenți au spus că ar dori să facă sex la înălțime, în timp ce 17% sunt interesați să asculte muzică în avion. 5% au declarat că au făcut deja sex în avion.

SEX în avion

Dintre cei ce au făcut sex în avion, 37% au făcut-o cu partenerul său, 30% au făcut-o cu un străin, 18% cu un membru al echipajului și 15% cu un prieten. Dintre aceștia, 18% au fost prinși :). 68% dintre actele sexuale au fost făcute pe un zbor de noapte.

Toaletele au fost preferate de 59% dintre cei ce au făcut sex în avion, 31% au ales scaunul, 1% în cockpit. Durata medie a actului sexual a fost de 10 minute, doar 5% declarând că sexul a durat spre 30 de minute.

Mile-High-Club-Saucy-Dates

În cele din urmă, Saucy Dates a declarat că avionul preferat al celor din Mile High Club a fost Boeing 747. Cu toate că A380 este mai mare și mai spațios, aparent acesta nu este utilizat de companiile aeriene din Statele Unite.

Avem printre noi membri Mile High Club? 🙂

Leave A Reply

Your email address will not be published.