Satu Mare – Constanta cu TAROM, din 5 iulie 2019

0 71

Oficial, din 5 iulie 2019, Satu Mare – Constanta cu TAROM. Transportatorul național al României a decis să reia zborurile între Satu Mare și Constanța și în sezonul estival de anul acesta.

TAROM va opera 2 zboruri săptămânale, în zilele de marți și vineri, la bordul aeronavei de tip ATR 42-500. Prețurile pornesc de la 31 euro/segment. În prețul biletului aveți incluse: bagaj de mână, bagaj de cală, catering.

Orarul zborurilor Satu Mare – Constanta cu TAROM

RO634 Constanța 11:05 – 12:45 Satu Mare
RO633 Satu Mare 09:00 – 10:40 Constanța

În condițiile în care Blue Air a renunțat la zborurile din/spre Constanța, ne așteptam ca TAROM să preia frâiele și să anunțe relansarea rutei Satu Mare – Constanța mai devreme de 5 iulie.

Din informațiile noastre, zborurile de anul trecut au mers bine pe această rută. Există potențial pe zborurile din/ spre Constanța, în condițiile în care românii din nordul țării sau din vest ar face ”o veșnicie” până pe litoralul românesc.

Sperăm ca TAROM să deschidă și rutele Timișoara – Constanța și Cluj – Constanța, 2 rute cu potențial mare, rămase fără acoperire în sezonul estival 2019.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Translate »