SalamAir se pregătește de decolare

Primul Airbus A320 SalamAir a fost livrat!

1 1.325

SalamAir este o companie aeriană low-cost din Oman, care își va începe operațiunile spre finalul acestui an. Prima aeronavă din flotă, un avion Airbus A320 (PR-MHI), a ajuns la Muscat pe 18 noiembrie 2016. Această livrare a coincis cu Ziua Națională a Omanului.Primul Airbus A320 SalamAir

SalamAir va demara operațiunile cu 3 aeronave Airbus A320 închiriate. Pentru început, acestea vor zbura pe rutele: Muscat – Salalah, Oman; Muscat – Dubai, Emiratele Arabe Unite (EAU) și Muscat – Jeddah, Arabia Saudită.

SalamAir, transportatorul low-cost al Omanului

SalamAir va oferi inițial până la patru zboruri pe zi între Muscat și Salalah, concurând direct cu transportatorul național Oman Air. Piețele din Dubai și Jeddah sunt, de asemenea, deservite de către operatorul de Oman Air, la concurență cu Emirates și Fly Dubai.

airbus-a320-300-salam-air

François Bouteiller, CEO SalamAir, a declarat că transportatorul aerian low-cost din Oman va face istorie. Orientul Mijlociu este una dintre regiunile cu cea mai mare creștere în industria aeronautică. Oman se va dezvolta tot mai mult, iar turismul va juca un rol cheie în acest proces de expansiune în regiune.

Leave A Reply

Your email address will not be published.