S-a lansat ruta Oradea – Dusseldorf Weeze cu Ryanair

Ryanair a sărbătorit primul zbor al noului său serviciu din Oradea către Dusseldorf Weeze. Noua rută va fi onorată cu 3 zboruri săptămânale.

0 520

Ruta Oradea – Dusseldorf Weeze este ultima din cele 5 noi rute Ryanair ce alcătuiesc orarul iarna 2017-2018 la Oradea. Printre destinațiile deservite, regăsim Londra Stansted și Memmingen.

Oradea-Dusseldorf-Weeze

Pentru a marca startul noii rute către Dusseldorf Weeze, Ryanair scoate la vânzare locuri din Oradea, de la doar 7.99€, pentru călătorii în noiembrie și decembrie. Noile tarife pot fi găsite pe pagina web Ryanair.com, până la mijlocul nopții, joi, 2 noiembrie.

Orar Oradea – Dusseldorf Weeze cu Ryanair

FR 1814 Düsseldorf Weeze 07:40 – 10:50 Oradea marți, joi, sâmbătă
FR 1815 Oradea 11:15 – 12:30 Düsseldorf Weeze marți, joi, sâmbătă

”Denis Barabas, Sales & Marketing Executive CEE, Ryanair, a declarat: Iarna este aici și suntem încântați să lansăm noua noastră rută Oradea-Dusseldorf Weeze, operată cu o frecvență de 3 zboruri săptămânale, ultima din cele 5 noi conexiuni Ryanair din Oradea. În această iarnă, clienții români și vizitatorii pot acum să aleagă din 5 rute noi din Oradea, incluzând și noile destinații atractive ca Barcelona și Milano.

Oradea-Dusseldorf-Weeze-1

Pentru a sărbători, scoatem la vânzare locuri din Oradea, de la doar 7.99€ pentru călătorii în noiembrie și decembrie, care sunt acum disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, Joi (2 noiembrie). Pentru a evita epuizarea locurilor promoționale, clienții trebuie să se grabească și să acceseze www.ryanair.com pentru rezervări.”

”Gheorghe Pasc, Director General al Aeroportului Internațional Oradea, a declarat: Suntem foarte mulțumiți de parteneriatul pe care îl avem cu compania Ryanair. Ca urmare a bunei colaborări, Aeroportul Internațional Oradea este din ce în ce mai cunoscut în Europa.

Sperăm că din orarul pentru anul 2018, numărul destinațiilor de pe Aeroportul Internațional Oradea vor crește, astfel încât să satisfacem cât mai multe solicitări ale pasagerilor care zboară de la Oradea.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.