RYANAIR va deschide bază la Agadir (Maroc) și va zbura spre 25 de destinații, dintre care 16 vor fi noi!

0 1.079

Începând cu sezonul de iarnă 2021-2022, RYANAIR va deschide bază la Agadir (Maroc) și va lansa zboruri spre 25 de destinații. Conform anunțului făcut de cea mai mare companie low-cost din Europa, vor fi alocate două avioane și vor fi inaugurate 16 rute noi. Printre noile destinații deservite din Agadir regăsim: Bologna, Bruxelles, Roma, Dublin, Paris, Porto, Toulouse.Astfel, în sezonul de iarnă 2021-2022, RYANAIR va opera 55 de zboruri săptămânale din Agadir spre 25 de destinații, dintre care 16 sunt noi, din 7 țări europene. Odată cu alocarea celor două avioane, RYANAIR va genera 60 de noi locuri de muncă directe, plus multe altele indirect.

Eddie Wilson, CEO-ul Ryanair, a declarat: „Suntem încântați să deschidem noua noastră bază din Agadir, care reprezintă o investiție de 200 de milioane de dolari în Aeroportul Agadir, a treia bază marocană. Ne-am bucurat de un parteneriat excelent cu acest aeroport încă de la primul nostru zbor, operat în 2008, și suntem foarte fericiți să continuăm să creștem în regiune după 13 ani de succes.

Având 25 de destinații în această iarnă, inclusiv 16 rute noi, pasagerii noștri vor fi răsfățați cu cele mai însorite destinații de vacanță cum ar fi Sevilla, Alicante, Napoli.

Întrucât Marocul are cea mai eficientă campanie de vaccinare din Africa, dorim să continuăm să sprijinim redresarea economică a Marocului, precum și conectivitatea regională și internațională și să poziționăm Agadir ca o destinație de iarnă de top, cu hoteluri superbe, restaurante și multe altele.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.