RYANAIR SUN, noua companie charter poloneză

RYANAIR SUN, divizia de chartere înregistrată în Polonia, a primit AOC-ul și va opera zboruri charter în sezonul estival 2018.

0 922

RYANAIR SUN a primit AOC-ul de la autoritățile poloneze, iar în sezonul de vară 2018 va opera zboruri în regim charter. Pentru a primit Certificatul de Operate, RYANAIR a înregistrat un avion în Polonia. Este vorba de un Boeing 737-800, care a primit indicativul SP-RSA.

RYANAIR SUN

Însă pentru a onora zborurile charter, RYANAIR va aloca 5 avioane în 4 baze din Polonia: Varșovia Chopin, Poznan, Katowice și Wroclaw. Menționăm că nu este nevoie să înregistreze și celelalte 4 avioane în Polonia. Rămâne strict o decizie comercială pe care o va lua RYANAIR.

RYANAIR promite prețuri foarte bune pentru agențiile de turism din Polonia și confort sporit pasagerilor. Totuși, cu pasagerii români abandonați la Roma ce se mai aude?

Primul zbor RYANAIR SUN va fi operat pe 26 aprilie, pe ruta Poznan – Zakynthos, Grecia. RYANAIR SUN va lucra cu operatorul turistic polonez – Grecos Holiday, dar și cu TUI.

Ryanair Sun intenționează să devină cel mai important transportator charter din Polonia. Își va extinde flota la 15 aeronave până în 2019 și la 25 de aeronave până în 2020.

Leave A Reply

Your email address will not be published.