blank

RYANAIR se va concentra pe piețele din Europa Centrală și de Est: România, Bulgaria și Ungaria!

0 2.100

Ryanair se așteaptă ca numărul de pasageri din Europa Centrală și de Est (ECE) să crească cu cel puțin 50% în următorul deceniu, a declarat Alicja Wojcik-Golebiowska, managerul RYANAIR pentru țările din Europa centrală și de Est. Aceasta consideră că zona de est a Europei este o piață mai puțin dezvoltată și se dorește ca în câțiva ani să fie suficient de dezvoltată precum piețele mature din Italia, Spania sau Polonia.

Este destul de greu în acest moment să vorbim despre cifrele exacte, dar sperăm ca întreaga regiune să crească cu cel puțin 50%. Europa Centrală și de Est a fost puțin în urmă în ultimii ani. Așa că vrem să ne concentrăm activitatea în această regiune pentru a ajunge din urmă piețele noastre cele mai dezvoltate, cum ar fi Spania, Italia sau Polonia„, a spus ea.

Compania aeriană maghiară Wizz Air va fi principalul său concurent, deoarece oferă tarife ieftine similare, precum și conexiuni către Orientul Mijlociu. Întrebată despre cum plănuiește RYANAIR să concureze cu Wizz Air, Wojcik-Golebiowska a spus că vor fi folosite „cele mai bune tarife, cu cea mai bună punctualitate și, de asemenea, cât mai puține întârzieri și anulări”. Ea a spus că RYANAIR urmărește și o poziție dominantă în țări precum România, Bulgaria și Ungaria.

Plănuim să facem acest lucru oferind mai multe rute, tarife mai bune și mai multe opțiuni de călătorie pentru pasagerii noștri”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.