blank

Ryanair la un pas de 10 milioane de pasageri pe lună

0 532

Ryanair, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa, creşte de la lună la lună şi de la an la an. E ceva normal şi firesc în condiţiile în care sunt lansate mereu rute noi, iar flota creşte cu noi achiziţii. Deţine o flotă formată din 318 aeronave Boeing 737-800, toate având capacitatea de 189 de locuri, iar la comandă mai are 162 de aeronave Boeing 737-800 şi 100 de avioane 737 MAX.

Conform unui comunicat de presă publicat astăzi, 5 octombrie, Ryanair anunţă că a transportat 9.55 milioane pasageri în luna septembrie a acestui an, cu 12% mai mult comparativ cu aceeaşi perioada a anului 2014. Un pas mic până la 10 milioane de pasageri pe lună. Totodată, se bucură şi de o creştere a gradului de ocupare de la 90% (septembrie 2014) la 94% (septembrie 2015). Traficul anual general pentru 2015, până în septembrie, a crescut cu 16%, atingând 97.3 milioane de pasageri.

Kenny Jacobs, Ryanair, a declarat:

“Traficul de pasageri al Ryanair a crescut cu 12% în luna Septembrie, până la 9.55 Milioane, în timp ce gradul de ocupare s-a mărit cu 4%, până la 94%. Aceste cifre lunare record se datorează tarifelor noastre mici și a numărului mare de rezervări în avans, rezultate ale succesului programului nostru pentru clienți “Always Getting Better” (AGB). Pentru cel mai mare calendar de rute de vară al Ryanair de până acum, programul AGB ne-a adus rezervări în avans și un grad de ocupare peste așteptări.

Clienții Ryanair trebuie să se aștepte la noi servicii în această toamnă, ca urmare a continuării celui de-al doilea an al programului AGB ce includ un nou serviciu de închirieri de mașini, un nou sit web, o nouă aplicație pentru mobil, noi interioare ale aeronavelor, noi uniforme pentru membrii echipajului și meniu de bord îmbunătățit, toate pentru că Ryanair continuă să livreze mult mai multe decât doar cele mai mici tarife din Europa.”

Legat de Bucureşti, în orarul de iarnă 2015-2016, puteţi alege dintre cele 7 rute incluse: Bruxelles (1 x zilnic), Dublin (4 x săptămânal), Londra (2 x zilnic), Madrid (1 x zilnic), Roma (2 x zilnic), Milano (1 x zilnic) și Bologna (4 x săptămânal).

De asemenea, aveţi posibilitatea să alegeţi locul preferat, să transportaţi al doilea bagaj de mână GRATIS, să folosiţi noul site și noua aplicație ce include și boarding pass-ul, să vă bucuraţi de facilitățile Family Extra și Business Plus, toate acestea făcând din Ryanair alegerea perfectă pentru familii, călătoriile de afaceri și de relaxare.

Tarifele sunt modeste şi pornesc . Dacă doriţi să vă plimbaţi prin Belgia (Bruxelles), Italia (Milano, Roma, Bologna) sau Anglia (Anglia), profitaţi de preţurile promoţionale. Noi am decis să zburăm spre Milano Bergamo la final de octombrie. Voi?

(Foto cover: Tiberiu Chendea)

Leave A Reply

Your email address will not be published.