fbpx RYANAIR intră pe piața din Ucraina și va zbura de la Kiev și Lviv

RYANAIR intră pe piața din Ucraina și va zbura de la Kiev și Lviv

Pe 23 martie 2018, RYANAIR a anunțat zborurile de la Kiev și Lviv, Ucraina, care vor fi inaugurate în sezonul de iarnă 2018-2019.

0 235
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Pe 23 martie 2018, RYANAIR a anunțat intrarea pe piața din Ucraina, a 36 țară din rețea, și deschiderea a 15 rute noi de la Kiev și Lviv. Zborurile vor fi inaugurate în octombrie 2018.

RYANAIR intră pe piața din Ucraina

Planul RYANAIR este acela de a transporta până la 800 000 de pasageri în primul an de zboruri din/spre Ucraina. Vor fi inaugurate 15 rute noi din Kiev și Lviv.

Va deschide 10 rute noi din Kiev: Barcelona (4/săptămână), Bratislava (3/săptămână), Gdansk (2/săptămână), Cracovia (3/săptămână), Londra Stansted (5/săptămână), Poznan (2/săptămână), Stockholm (3/săptămână), Vilnius (3/săptămână), Varșovia (4/săptămână) și Wroclaw (3/săptămână).

Vor fi inaugurate și 5 rute din Lviv spre Dusseldorf (3/săptămână), Cracovia (3/săptămână), Londra Stansted (3/săptămână), Memmingen (2/săptămână) și Varșovia (3/săptămână).

15 rute noi de la Kiev și Lviv

Cei ce doresc să călătorească pe aceste rute, pot rezerva bilete la tarife de la 19.99 EURO/segment. Oferta este valabilă până pe 26 martie 2018. Zborurile pot fi făcute în perioada octombrie 2018 – martie 2019.

Ministrul Infrastructurii, Volodymyr Omelyan, a declarat: “Intrarea Ryanair în Ucraina este cel mai important eveniment pentru spațiul aerian național din ultimii 20 de ani.

Cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa își începe operațiunile la Aeroportul Internațional Boryspil (Kiev) și la Aeroportul Internațional Lviv Danylo Halytskyi (Lviv).

Pentru ucraineni, sosirea companiei Ryanair aduce ocazia de a călători ieftin și în siguranță. Pentru țară, aceasta înseamnă dezvoltarea industriei aviatice și a rețelei de aeroporturi regionale.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.