RYANAIR închide bazele Cork, Shannon și Toulouse. Reduce capacitatea operațională de la 60% la 40% față de sezonul de iarnă 2019.

0 434

Ryanair, cea mai mare companie aeriană din Europa, a lansat astăzi (joi, 15 octombrie) programul de iarnă revizuit. Din cauza restricțiilor de călătorie și de zbor impuse de guvernele UE, călătoriile cu avionul către / din Europa Centrală, Marea Britanie, Irlanda, Austria, Belgia și Portugalia au fost puternic restrânse. Acest lucru a făcut ca rezervările să scadă ușor în octombrie și ceva mai mult în noiembrie și decembrie.

RYANAIR închide bazele Cork, Shannon și Toulouse.

Având în vedere toate aceste circumstanțe, Ryanair și-a redus programul de iarnă (noiembrie 2020 – martie 2021) la 40% din anul precedent. Scopul RYANAIR este acela de a zbura cu avioanele la un grad minim de încărcare de 70% în medie.

Ryanair speră să mențină până la 65% din rețeaua sa de rute în sezonul de iarnă, dar cu frecvențe reduse. Pe lângă închiderea bazelor din Cork, Shannon și Toulouse, Ryanair a anunțat diminuarea bazelor din Belgia, Germania, Spania, Portugalia și Austria, care vor avea mai puține avioane.

În urma acestor ajustări operaționale, Ryanair se așteaptă ca traficul pe tot anul să scădă la aproximativ 38 de milioane de pasageri transportați. Această estimare ar putea fi revizuită în continuare în jos, în cazul în care guvernele UE continuă să impună restricții de călătorie și să blocheze zborurile.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.