Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

RYANAIR închide baza de la Viena, la finalul anului 2020

0 740

Miercuri, angajații bazei Ryanair din Viena au primit vești proaste. Transportatorul irlandez va închide baza de la Viena, care este formată din 3 x Boeing 737-800, la sfârșitul anului. 

Acest lucru are consecințe grave pentru personal. Fie vor accepta să fie relocați la bazele RYANAIR din Dublin, Atena sau Salonic, fie își pierd locul de muncă și, astfel, veniturile. Baza de la Viena a fost deschisă în 2018 și a fost cu dedicație pentru subsidiara Laudamotion.

În acest moment nu se știe exact câți angajați Ryanair de la baza din Viena sunt afectați, unii fiind deja concediați din cauza pandemiei. Se știe că la baza din Viena erau alocate și 3 avioane Boeing 737-800.

Prin urmare, filialele Ryanair – Lauda Europe și Buzz – vor putea zbura în continuare la Viena și după 1 ianuarie 2021. Menționăm faptul că se închide baza de la Viena, dar nu vor fi stopate operațiunile.

Se va putea zbura cu avioane Malta Air și Ryanair DAC din / spre Viena. Acestea nu sunt staționate în capitala federală, ci zboară la Viena din alte baze. De exemplu de la Luqa (Malta) la Viena sau de la Bergamo (Italia) la Viena.

Leave A Reply

Your email address will not be published.