RYANAIR confirmă impactul minim al grevei asupra zborurilor. Majoritatea zborurilor RYANAIR zboară conform programului operațional!

0 2.676

Greva angajaților RYANAIR are impact minim asupra zborurilor pentru că s-au căutat și, cel mai probabil s-au găsit soluții pentru a opera majoritatea zborurilor conform programului operațional.

Mai puțin de 2% dintre cele 3000 de zboruri programat pentru 24 iunie au fost anulate și cu impact din cauza grevei. Au fost afectate, în mare parte, zborurile RYANAIR către/de la Bruxelles Sud Charleroi și Aeroportul Bruxelles.

Nu au existat întreruperi de zbor în Italia, Spania, Portugalia, Marea Britanie, Franța sau Irlanda, deoarece marea majoritate a echipajelor Ryanair lucrează normal. În acest weekend (25 și 26 iunie), Ryanair se așteaptă la o perturbare minimă a programelor de zbor ca urmare a acestor greve anunțate.

Ryanair se așteaptă ca peste 98% din cele 3000 de zboruri zilnice vor zbura în mod normal sâmbătă și duminică, în acest weekend.

Ryanair se așteaptă la unele întreruperi sâmbătă/duminică – în principal în Franța, Italia și Spania – din cauza unei greve de 2 zile în centrul de control al traficului aerian din Marsilia, care va întârzia sau va afecta semnificativ zborurile care traversează spațiul aerian francez.

Leave A Reply

Your email address will not be published.