blank

RYANAIR anunță extinderea operațiunilor de la Roma Fiumicino: 3 avioane alocate bazei și 6 rute noi!

0 1.045

Ryanair, compania aeriană nr. 1 în Italia, a anunțat adăugarea a trei avioane suplimentare bazei de la Roma Fiumicino. Astfel își poate extinde operațiunile cu șase noi rute și peste 65 de zboruri săptămânale către o serie de destinații naționale și internaționale. Aceasta reprezintă o investiție suplimentară de 300 de milioane de dolari, care va asigura o conectivitate mai mare regiunii, jucând un rol cheie în redresarea locurilor de muncă și a economiei locale.

Ryanair își menține angajamentul față de Roma. Operațiunile RYANAIR din vara anului 2021 vor include 78 de rute de la ambele aeroporturi din Roma și peste 470 de zboruri săptămânale. Transportatorul aerian low-cost contribuie la recuperarea sectorul turistic, pe măsură ce implementarea programelor de vaccinare continuă, iar Europa se va redeschide la timp pentru vacanțele de vară.

Operațiunile Ryanair pentru vara anului 2021 din / spre Roma vor include (Fiumicino și Ciampino):

  • Până la 14 avioane alocate bazelor, inclusiv trei avioane suplimentare bazate pe Fiumicino din august;
  • 78 de rute în total (șase interne / 72 internaționale);
  • 11 rute noi;
  • Peste 470 de zboruri săptămânale de la ambele aeroporturi;
  • Conexiuni cu destinații de vacanță precum Malta și Rodos, city break-uri la Madrid și Porto, precum și conexiuni naționale cu Cagliari și Trapani.

Operațiunile extinse ale Ryanair pentru vara anului 2021 din / spre Roma Fiumicino vor include:

  • Până la șase avioane alocate bazei, inclusiv trei avioane bazate suplimentar începând cu august – o investiție de 300 de milioane de dolari;
  • Până la 180 de locuri de muncă directe și peste 2.200 de locuri de muncă conexe;
  • 21 rute în total (patru interne / 17 internaționale);
  • Șase noi rute, toate începând din august (Chania, Santorini, Liverpool, Tenerife, Fuerteventura, Zakynthos).

Pasagerii pot rezerva o vacanță de vară binemeritată, zburând cu cele mai mici tarife și cu posibilitatea de a profita de oferta „Zero taxe pentru schimbarea zborului” în cazul în care planurile de călătorie ar trebui să se schimbe. 

Leave A Reply

Your email address will not be published.