blank

RYANAIR a transportat peste 150 de milioane de pasageri în ultimele 12 luni / Promoție la biletele de avion

0 656

Astăzi, 2 octombrie 2019, RYANAIR a anunțat transportarea a 150 de milioane de pasageri în ultimele 12 luni. Doar în luna septembrie 2019, RYANAIR a reușit să transporte 13.5 milioane pasageri, în creștere cu 7% față de septembrie 2018.

Da, compania asta mult blamată și criticată a reușit să evolueze și să se dezvolte într-o perioadă în care multe alte companii dau faliment. Bineînțeles, după părerea multora, tot compania RYANAIR este vinovată de instabilitatea unor companii aeriene.

150 de milioane de pasageri transportați de RYANAIR

Dar RYANAIR crește de la an la an, crescând flota și crescând operațiunile pe multe aeroporturi din Europa. În prezent, flota RYANAIR numără peste 400 de avioane, care zboară spre 225 de destinații din Europa și numai. În 12 luni calendaristice, a reușit să transporte multiplu de 25 de ori populația Insulei Irlanda. 150 de milioane de pasageri sunt foarte mulți, un număr la care alte companii de top doar visează.

infografic ryanair octombrie 2019

În România, RYANAIR și-a restrâns operațiunile spre București. În 2019, transportatorul irlandez a devenit mai pragmatic și mai temperat în deschiderea de noi rute cu plecare din România. Dar chiar și așa, RYANAIR urmează să inaugureze rutele București – Londra Southend și București – Edinburgh. Iar din aprilie 2020, va zbura pe ruta Londra Stansted – Cluj.

Pentru a marca depășirea pragului de 150 de milioane, RYANAIR lansează și o promoție la biletele de avion, sub numele ”Milioane în aer”. Nu, nu vorbim de bilete la 5€, ci reducere de 30€ pentru 1 milion de locuri. Această promoție este valabilă până pe 4 octombrie 2019.

Leave A Reply

Your email address will not be published.