blank

Ryanair a transportat 1 milion de pasageri de pe Aeroportul București

0 657

Ryanair a sărbătorit astăzi, 6 aprilie, transportarea unui milion de pasageri pe Aeroportul Internațional “Henri Coandă” București, de la data primului zbor de pe Aeroportul Otopeni către Londra Stansted, în Aprilie 2014.

Marius-Laurențiu Enache a fost clientul cu numărul 1.000.000, care a călătorit către Atena, a 10 destinaţie operată de la Bucureşti în orarul de vară 2016.

1 milion pasageri ryanair

Ryanair a transportat 1 milion de pasageri

Ryanair a anunțat că noua bază din Timișoara va fi deschisă în septembrie, cu două luni mai devreme decât planificarea inițială, ca urmare a cererii record primite din partea românilor. Noile zboruri pe ruta București-Timișoara sunt acum disponibile pentru rezervări.

Pentru a sărbători dezvoltarea din România, Ryanair scoate la vânzare locuri pe noua rută București-Timișoara la prețuri începând de la doar 7.99 EURO pentru călătorii în septembrie și octombrie. Aceste locuri promoționale sunt disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, joi, (7 Aprilie).

În București, Denis Barabaș, Sales & Marketing Executive al Ryanair pentru România, a declarat:

“Ryanair este încântată să sărbătorească un milion de clienți pe Aeroportul București, de la data primului nostru zbor în Aprilie 2014.

Vara aceasta, clienții români și vizitatorii pot acum să aleagă din cele 10 rute Ryanair și trebuie să se aștepte la viitoare îmbunătățiri și noutăți ca urmare a continuării dezvoltării puternice pe care Ryanair o are în România și Estul Europei.

Dar și a îmbunătățirii experienței de zbor a clienților prin programul dedicat “Always Getting Better”, ce include multe alte noi rute, un nou website www.ryanair.com/ro, noi interioare ale aeronavelor și noi uniforme pentru membrii echipajului.

Suntem fericiți să anunțăm că noua noastră bază din Timișoara (cea de-a doua din România) va fi deschisă în Septembrie, cu două luni mai devreme decât planificarea inițială, ca rezultat a cererii fenomenale din partea clienților noștri români, iar noua noastră rută București-Timișoara este disponibilă pentru rezervări.

Pentru a sărbători, scoatem la vânzare locuri pe noua noastră rută București-Timișoara, la preț promoțional începând de la doar €7.99 pentu călătorii în Septembrie și Octombrie. Aceste locuri promoționale sunt disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, Joi (7 Aprilie). Pentru că vor fi rezervate rapid și pentru a nu rata această promoție extraordinară, invităm clienții să acceseze www.ryanair.com/ro pentru rezervări.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.