blank

RYANAIR a semnat un acord pentru îmbunătățirea condițiilor de lucru pentru echipajele din Spania

0 397

Compania de transport low-cost Ryanair și Federación de Servicios a la Ciudadanía (Federația Serviciilor cetățenilor) din Confederación Sindical de Comisiones Obreras (CCOO) au semnat un nou acord pentru a îmbunătăți salariile și condițiile de muncă ale personalului de cabină cu sediul în Spania. Federația Serviciilor pentru Cetățeni a CCOO este cel mai mare și cel mai reprezentat sindicat din Spania.

Acordul include următoarele:

  • Creștere semnificativă a salariului, inclusiv pentru echipajul de cabină junior.
  • Creșterea salarială anuală obișnuită timp de trei ani până în aprilie 2025.
  • Salariu fix mai garantat, în loc de salariu variabil.
  • Noua structura salariala cu progresie salariala in functie de anii de serviciu.
  • Un program fix de cinci zile lucrătoare urmate de trei zile libere.

Sindicatul a spus că noul program convenit de cinci zile lucrătoare urmate de trei zile libere este „cel mai bun program al echipajului de cabină din aviația europeană”. „Suntem încântați să anunțăm acest nou acord colectiv pentru echipajul nostru de cabină spaniol cu ​​CCCO, cel mai mare și mai reprezentativ sindicat din țară”, a declarat directorul de resurse umane al Ryanair, Darrell Hughes.

Hughes a adăugat: „Suntem foarte mândri de munca grea și de serviciile excepționale pe care echipajul nostru de cabină le oferă în fiecare zi. Suntem încântați să putem colabora cu CCOO pentru a obține aceste îmbunătățiri semnificative în salariile și condițiile personalului de cabină care vor oferi stabilitate.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.