Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

RYANAIR a anunțat baza de la Newcastle și a lansat programul operațional vară 2022

0 305

Ryanair a anunțat deschiderea bazezi de la Newcastle și programul operațional pentru sezonul estival 2022. Vor fi alocate 2 avioane și vor fi operate 63 de zboruri săptămânale pe 19 rute. O dată cu anunțarea bazei, RYANAIR a prezentat și 12 noi conexiuni către destinații din toată Europa. Noua bază va sprijini piața locurilor de muncă și turismul și va oferi un impuls economiei britanice.

Noua bază Newcastle:

  • Două aeronave (investiție de 200 milioane USD);
  • 60 de locuri de muncă directe;
  • Peste 400 de locuri de muncă indirecte;
  • 19 rute în total;
  • 12 rute noi către destinații precum Zadar, Paphos, Chania, Milano, Riga, Ibiza, Menorca, Lanzarote, Fuerteventura, Tenerife, Gran Canaria și Cracovia.

Ryanair a înregistrat o creștere a activității de la Newcastle, ceea ce a determinat compania aeriană să ia decizia de a deschide noua bază. După această pauză cauzată de pandemie, britanicii doresc să zboară către destinații populare precum Palma, Malaga, Alicante și Faro, iar din 2022 vor avea mai multe destinațoii de vacanță, cum ar fi Chania, Zadar, Paphos și multe altele.

Pentru a sărbători lansarea programului din Newcastle, Ryanair a lansat o promoție cu tarife de la 26.99 lire pentru a călătorii programate până la 31 octombrie 2022. Oferta este valabilă până pe 8 august, iar biletele pot fi rezervate pe site-ul ryanair.com.

Leave A Reply

Your email address will not be published.