Inaugurarea rutei Târgu Mureş – Karlsruhe/Baden-Baden cu Wizz Air

0 220

Wizz Air a operat astăzi primul zbor de la Târgu Mureș la Karlsruhe/Baden-Baden. Aceasta este cea mai nouă rută lansată din orașul transilvănean și din România către regiunea balneară din Germania. Începând cu săptămâna viitoare, cursele vor fi operate de două ori/săptămână, lunea și vinerea.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€!Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Targu-Mures-Wizz-Air

Baden-Baden, oraș balnear din sud-vestul Germaniei, este situat în apropierea granițelor cu Franța și Elveția și este o destinație populară pentru stațiunile cu izvoare termale, precum și pentru Europa-Park, al doilea cel mai cunoscut parc tematic din Europa. Această destinație s-a dovedit foarte căutată de către clienții din Transilvania, 122 de călători alegând oportunitatea de a vizita acest oraș cu primul zbor WIZZ. Zborul retur a avut 158 de pasageri.

Karlsruhe/Baden-Baden este cea de-a patra destinație WIZZ din Germania de la Târgu Mureș după Frankfurt Hahn, Munich Memmingen și Dortmund. Aceasta extinde suprafața geografică accesibilă prin intermediul rețelei WIZZ Air călătorilor români. Biletele pentru zborurile de la Târgu Mureș la Karlsruhe/Baden-Baden sunt accesibile pe wizzair.com la tarife începând de la 109 RON/segment.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »