Primul zbor București - Budapesta cu Wizz Air, pe 21 septembrie 2016

Primul zbor București – Budapesta cu Wizz Air, pe 21 septembrie 2016

0 277

Pe 21 septembrie 2016, cu o amânare de 2 zile, Wizz Air a început să opereze cursa Bucureşti – Budapesta. Zborul inaugural a decolat de la Bucureşti cu 176 de pasageri la bord. Cristi ne-a semnalat că pe zborul de retur au fost 149 de pasageri. Putem spune că aceste zboruri s-au bucurat de un load factor (LF) foarte bun.

De menționat faptul că Wizz Air a mai operat zboruri pe această rută, dar a renunțat pe 8 august 2012.

București – Budapesta cu Wizz Air

2016-09-21_wizzair

Vor fi operate trei zboruri pe săptămână, în zilele de miercuri, vineri şi duminică, cu preţuri începând de la 69 de lei/segment.

Budapesta, capitala Ungariei, câştigă din ce în ce mai multă popularitate printre turişti, dar şi printre cei care călătoresc în interes de afaceri. Oraşul, împărţit în două de Dunăre – Buda şi Pesta – beneficiază de o arhitectură minunată şi de peisaje care te lasă fără cuvinte. Varietatea vieţii culturale din Budapesta garantează atracţii pentru toate gusturile, tot timpul anului.

Budapesta este și pe lista noastră de destinații. Sperăm să ajungem curând să o vizităm. Mai jos puteți urmări un video inspirațional despre Budapesta.

Demonstrând dedicarea WIZZ faţă de pasagerii din România, compania continuă să investească în operaţiunile sale din ţară prin creşterea flotei la 20 de aeronave până la finalul anului 2016, inclusiv a 4 aeronave A321 noi cu 230 de locuri. De-a lungul acestui an, WIZZ a anunţat şi a început să opereze deja 28 de rute noi care vor conecta România cu restul Europei, inclusiv prima cursă internă ce leagă capitala de Cluj, ceea ce înseamnă un pas important în acest domeniu. În ultimele 12 luni (la 31 august 2016) Wizz Air a transportat mai mult de 5 milioane de pasageri spre şi dinspre România.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.