Royal Air Maroc este membru cu drepturi depline al alianței Oneworld

0 1.734

Începând cu 1 aprilie 2020, compania aeriană Royal Air Maroc a aderat la alianța aeriană Oneworld. Este al 14-lea membru Oneworld, după American Airlines, British Airways, Cathay Pacific, Finnair, Iberia, Japan Airlines, LATAM Airlines, Malaysia Airlines, Qantas, Qatar Airways, Royal Jordanian, S7 Airlines și SriLankan Airlines (plus Fiji Airways în calitate de partener Connect și alți 30 de membri asociați).

Din păcate, pandemia de COVID-19 a umbrit aderarea oficială a companiei Royal Air Maroc la una dintre cele mai mari alianțe din lume. Dar noi nu putem trece cu vederea, mai ales că transportatorul marocan este primul membru Oneworld din Africa. Și totodată, este prima companie care a aderat cu drepturi depline la Oneworld, după 2014.

Royal Air Maroc a aderat la Oneworld

Royal Air Maroc adaugă 39 de noi destinații din 23 de țări la rețeaua Oneworld. Astfel, vor fi mai multe zboruri și opțiuni de care pot beneficia pasagerii companiilor aeriene membre Oneworld.

Royal Air Maroc își conectează baza din Casablanca la o rețea formată din 100 de destinații, aflate în 50 de țări, pe șase continente. Inclusiv la principalele haburi din Amman, Doha, Londra-Heathrow, Madrid, Miami, Moscova-Domodedovo și New York-JFK.

De asemenea, de la 1 aprilie, pasagerii Oneworld se pot bucura de o gamă completă de beneficii și servicii ale alianței atunci când aleg să călătorescă cu Royal Air Maroc. Iar cei peste un milion de membri ai programului de fidelizare Safar Flyer Royal Air Maroc pot câștiga mile când aleg să zboare cu oricare dintre companiile aeriene membre Oneworld.

Zborurile operate de Royal Air Maroc sunt disponibile la tarifele Oneworld Explorer și Global Explorer. Vă reamintim că Royal Air Maroc are zboruri în parteneriat cu American Airlines, Iberia, Qatar Airways, Royal Jordanian și S7 Airlines. Iar alte parteneriate sunt așteptate în următoarea perioadă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.