blank

Rețeaua de rute KLM în sezonul de vară 2023: peste 165 de destinații!

0 361

De la începutul sezonului de vară, din 26 martie 2023, rețeaua de rute KLM va cuprinde 165 de destinații – 96 europene și 69 intercontinentale. KLM își extinde rețeaua asiatică, dublând numărul de zboruri KLM către Asia față de 2022. Noua clasă Premium Comfort a KLM va fi disponibilă pe mai mult pe zborurile intercontinentale. 

Europa 

După succesul rutei Amsterdam – Nantes din sezonul de iarnă, KLM a adăugat acest oraș în programul de vară. Nantes va fi o destinație deservită de trei zboruri zilnice. Un zbor zilnic va fi și pe ruta Amsterdam – Rennes, capitala regională a Bretaniei, de la începutul programului de vară.

Spre România, KLM zboară pe ruta Amsterdam – București de 17 ori pe săptămână, fiind zile cu două și trei zboruri. Există și zboruri operate în parteneriat cu Air France și KLM.

Asia

KLM își extinde rețeaua de rute în Asia. Compania va opera zboruri către 16 destinații asiatice în vara anului 2023, dublând numărul de zboruri către Asia față de 2022. KLM operează zilnic servicii către Beijing și Shanghai. De asemenea, compania aeriană operează încă o dată servicii de trei ori pe săptămână către Hong Kong și de două ori pe săptămână către Taipei prin Incheon ( Coreea de Sud) .

În Japonia, KLM operează un serviciu de două ori pe săptămână către Osaka prin Incheon (Coreea de Sud), precum și trei zboruri săptămânale către Aeroportul Narita din Tokyo, tot prin Incheon. În plus, există un serviciu direct de două ori pe săptămână către Tokyo. Frecvența pe această rută va crește în septembrie la cinci zboruri directe pe săptămână către Tokyo.

KLM deservește, de asemenea, destinațiile indoneziene Denpasar și Jakarta prin Singapore.
Manila (Filipine) este servită de cinci ori pe săptămână prin Kuala Lumpur (Malaezia).
În India, există câte un serviciu zilnic către Delhi și Mumbai și cinci zboruri săptămânale către Bangalore.

America de Nord

KLM operează zboruri către 18 destinații nord-americane. În SUA, acestea includ New York, Atlanta, Austin, Washington, Las Vegas, San Francisco și Los Angeles. Rețeaua de rute se extinde în această vară pentru a include 13 zboruri pe săptămână către Toronto în Canada, comparativ cu 10 zboruri în 2022. KLM operează, de asemenea, servicii către orașele canadiene Edmonton, Montreal și Vancouver. Noua clasă Premium Comfort a KLM este disponibilă pentru zborurile către New York, Los Angeles, Austin, Toronto și Calgary.

Orientul Mijlociu

KLM va zbura zilnic spre Dubai și Tel Aviv (Israel). Tel Aviv va fi operat cu Boeing 777. KLM operează, de asemenea, un serviciu zilnic către Kuweit, de patru ori pe săptămână în combinație cu Bahrain și de trei ori pe săptămână în combinație cu Muscat.

Caraibe și Suriname

KLM operează servicii zilnice către Curaçao în această vară. În timpul sezonului de vârf, în iulie și august, vor exista până la 10 zboruri pe săptămână către insulă. De asemenea, va exista un serviciu zilnic către insulele Aruba și Bonaire. Paramaribo va fi deservit de șase zboruri săptămânale, iar KLM va opera și trei servicii săptămânale către Port of Spain și Sint Maarten.

America de Sud

KLM operează în această vară servicii către 10 destinații din America de Sud, inclusiv servicii zilnice către Sao Paulo (Brazilia), Buenos Aires (Argentina) și Panama City (Panama). Zborurile către Costa Rica vor funcționa conform programului de iarnă până la jumătatea lunii mai, cu trei zboruri săptămânale către San José în combinație cu Liberia (Costa Rica).

Africa

KLM va zbura spre 10 destinații africane în această vară. Zanzibar va avea două zboruri săptămânale în combinație cu Dar es Salaam din Tanzania. Vor fi și zboruri zilnice din Amsterdam spre Nairobi, Cape Town și Johannesburg.

Leave A Reply

Your email address will not be published.