Record de vizitatori la Aeromania 2015: 15.500 oameni au fost la show-ul aviatic de la Aeroportul Tuzla (foto / video)

0 345

Aeromania 2015 a reușit să atingă un nou record în materie de spectatori. Peste 15.500 de oameni au fost prezenţi la Aeroportul Tuzla pentru a se bucura de o zi dedicată aviației și spectacolului aerian. În 2014, show-ul a adunat 13.500 de spectatori.

Secvente de la mitingul aviatic de pe aeroportul Tuzla (Constanta) din data de 4 iulie 2015

Posted by Corneliu on Saturday, July 4, 2015

Vremea a ținut cu organizatorii Aeromania. Cu toate că meteorologii au prognozat un cod galben de ploi și vânt, norii sporadici au fost cadrul perfect pentru cei care au stat tot timpul cu ochii pe cer – ajutandu-i chiar să surprindă în fotografii imagini mult mai bune.

Cel mai frumos zgomot!

Posted by Flori Danciulescu on Saturday, July 4, 2015

Cu toate că parcările amenajate au fost de cinci ori mai mari decât în 2014, constănțenii și turiștii au fost nevoiți să parcheze pe drumul Tuzla – Costinești. Totuși, acest lucru a fost gestionat excelent de către organizatori și autorități – evenimentul neînregistrând nici macar un incident.

Acrobațiile aeriene de la Aeromania 2015 au fost imortalizate de nu mai puțin de 92 de fotografi oficiali. Ei vor intra în concursul premiat cu două zboruri deasupra litoralului. De asemenea, spectacolul s-a bucurat de larga participare a mass-media.

Organizatorii mulțumesc colegilor din presa națională și locală care au promovat acest show în ultima perioadă, precum și partenerilor media și sponsorilor care au fost alături de Regional Air Services.

(Foto cover: Rafael George)

Leave A Reply

Your email address will not be published.