fbpx Qatar Airways suspenda zborurile spre Seychelles, de la 1 septembrie 2013

Qatar Airways suspendă zborurile spre Seychelles, de la 1 septembrie 2013

1 372
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Qatar Airways a anunţat că va suspenda zborurile regulate din şi spre insulele Seychelles, din motive comerciale. Acest lucru se va întâmpla de la 1 septembrie 2013, ultimul zbor între Doha şi Seychelles International Airport, Insula Mahe, fiind programat pentru 31 august 2013.

Seychelles airport

Decizia a fost luată după o evaluare atentă de către echipa de conducere a companiei aeriene. Qatar Airways a anunţat deja partenerii din turism despre această decizie. Se fac eforturi foarte mari ca toţi pasagerii de pe această rută, care şi-au făcut programare după data de 1 septembrie, să fie reprogramaţi spre alte companii aeriene sau să primească banii înapoi integral.

Dacă doriţi să ajungeţi în Seychelles, puteţi să apelaţi la serviciile companiilor aeriene: Etihad Airways (Abu Dhabi), Emirates (Dubai), Condor (Frankfurt).

1 comentariu
  1. […] la rută, Qatar Airways a mai zburat între Doha și Seychelles și în trecut. Însă a suspendat zborurile la 1 septembrie 2013 pe motive […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.