Qatar Airways aniversează cinci ani de operațiuni în România și dublează zborurile spre Doha

0 400

Qatar Airways anunță introducerea celui de-al doilea zbor zilnic București – Doha, începând cu luna august 2016. Anul acesta, Qatar Airways aniversează cinci ani de operațiuni în România.

București – Doha de două ori pe zi

Qatar Airways face de două ori mai simplă planificarea unei călătorii pe ruta Doha – Bucureşti și oferă, începând cu luna august, acces sporit către cele 150 de destinații Qatar Airways din Orientul Mijlociu, Africa, Asia şi Australia. Noul orar de zbor oferă alternative convenabile, cu decolare de pe aeroportul Henri Coandă spre destinația Doha la 13:10 și 20:35, în fiecare zi.

Orarul zborurilor București – Doha:

QR0222 București 13:10 – 17:40 Doha
QR0220 București 20:35 – 01:05+1 Doha

QR0221 Doha 07:15 – 12:10 București
QR0219 Doha 14:05 – 19:00 București

Airbus A320-232 (A7-AHB) Qatar Airways
Airbus A320-232 (A7-AHB) Qatar Airways

Natali Brodnik, Commercial Manager Qatar Airways România: „De la inaugurarea rutei Doha – București, în urmă cu cinci ani, am ajuns de la patru zboruri pe săptămână via Budapesta, la două zboruri directe în fiecare zi. Ne bucurăm de încrederea pasagerilor din România și suntem încântați să le facilităm accesul către Doha și alte destinații îndepărtate, la bordul unor aeronave moderne, cu cel mai înalt nivel al serviciilor din industrie”.

Zborurile pe ruta Bucureşti – Doha sunt deservite de o aeronavă Airbus A320, una dintre cele 190 de aeronave moderne din flota Qatar Airways. Airbus A320 oferă pasagerilor un nivel înalt de confort, ecrane TV individuale încorporate în spătarul scaunelor și un sistem interactiv de ultimă generaţie, Oryx One, cu peste 3.000 de opţiuni de divertisment.

Pasagerii care călătoresc mai departe de Doha au acces, în timpul escalei, la numeroasele activităţi şi servicii disponibile în cadrul Aeroportului Internaţional Hamad din Doha, cel mai bun aeroport din Orientul Mijlociu, conform clasamentului mondial Skytrax. Aeroportul pune la dispoziție Wi-Fi gratuit, piscină şi spaţii de joacă pentru copii, zone liniştite, ideale pentru relaxare, precum și o varietate de magazine duty-free şi restaurante.

Qatar Airways aniversează cinci ani de operațiuni în România

Tarifele de zbor pentru ruta București – Doha pornesc de la 730 de euro, cu toate taxele incluse. Inițial am crezut că nu citesc bine, dar m-am convins. Tariful e cel corect. Însă e mai ieftin să zbori oriunde în lume via Doha.

Qatar Airways este singura linie aeriană cu prestigiosul calificativ Skytrax 5* care zboară în România, confirmând cele mai exigente standarde de calitate din industrie.

În 2016, compania continuă să fie recunoscută pentru angajamentul său de a oferi pasagerilor călătorii la cele mai înalte standarde, prin câștigarea premiilor Skytrax World Airline Awards pentru „World’s Best Business Class” („Compania aeriană cu cea mai bună clasă business”), „Best Business Class Airline Lounge” („Compania aeriană cu cel mai bun lounge la clasa business”) și „Best Airline Staff Service in the Middle East” („Compania aeriană cu cel mai bun personal din Orientul Mijlociu”).

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanishTurkish