Promoție Wizz Air: bilete la 4.99 EURO/segment pe o serie de zboruri selectate!

3 8.873

Wizz Air continuă să ne surprindă cu ofertele sale. Doar astăzi, 2 februarie 2022, Wizz Air a pus la vânzare bilete de avion cu tarife ce pornesc de la 4.99 EURO/segment pentru o serie de zboruri selectate. Oferta este valabilă doar astăzi, 2 februarie, pentru călătorii programate până pe 31 martie 2022.

Promoția se aplică zborurilor selectate, în funcție de disponibilitate. Prețul include taxele de aeroport și un bagaj de mână de 40 x 30 x 20 cm. Trollerul de dimensiuni mai mari și fiecare bagaj de cală se supun unor taxe suplimentare.

Prețul se aplică numai pentru rezervările efectuate pe site-ul web wizzair.com și prin intermediul aplicației WIZZ pentru mobil. Prețul de 4,99 EUR se aplică pe data de 2 februarie 2022 pentru zborurile selectate, cu plecare înainte de 31 martie 2022.

Din verificările noastre, am găsit tariful de 25 lei (4.99 EURO/segment) pe zboruri:

– din București spre: Alghero; Bruxelles; Bari; Catania; Oslo; Liverpool; Milano Bergamo; Castellon; Roma Fiumicino; Malta; Zaragoza și multe altele.
– din Bacău spre: Bruxelles; Bologna; Milano Bergamo; Roma Fiumicino; Londra Luton.

Oferta este valabilă și pentru zboruri din Cluj, Iași, Timișoara, Bacău, Sibiu, Suceava, Craiova etc. Sunt puține locuri pe fiecare zbor și trebuie să le căutați cu atenție. Odată cu relaxarea anunțată de la 1 februarie, a crescut cererea pentru biletele de avion.

3 Comentarii
  1. Emi says

    „Pe rute alese” adica nobile, aristocratice, sau „pe anumite rute”? Nechematii la traduceri au facut harcea-parcea limba asta.

    1. Sorin says

      Ce e asa greu de inteles ca e vorba de o serie de rute alese de sistem / de omul ce se ocupa cu astfel de campanii. Ce e gresit in a spune rute alese, anumite rute, doar cateva rute? :))

Leave A Reply

Your email address will not be published.