blank

Primul Airbus A350 XWB ULR (Ultra Long Range) a fost asamblat

Pe 28 februarie 2018, primul Airbus A350 XWB Ultra Long Range a ieșit de pe linia de asamblare de la baza din Toulouse.

0 724

Finalul de februarie aduce în atenția presei de aviație primul Airbus A350 XWB ULR (Ultra Long Range). Aeronava a ieșit de pe linia de asamblare de la Toulouse. Acest model va avea autonomie de zbor extinsă și va intra în serviciul operațional alături de Singapore Airlines.

A350-XWB-Ultra-Long-Range

Airbus A350 XWB ULR (Ultra Long Range) a fost asamblat

Transportatorul aerian din Singapore a comandat 7 avioane Airbus A350-900ULR (Ultra Long Range), care vor fi folosite pe rutele dintre Singapore și Statele Unite, inclusiv pe cea mai lungă rută Singapore – New York.

Revenind la primul avion Airbus A350 XWB ULR (Ultra Long Range), acesta a fost expus pe platformă unde va fi supus unor teste riguroase. Apoi vor fi montate motoarele Rolls-Royce Trent XWB.

După montarea motoarelor, aeronava va intra într-un proces amplu de testare pentru certificare. Pentru a putea dezvolta o autonomie de până de la 17 964 kilometri (aproximativ 20 de ore de zbor fără escală), noul Airbus A350 XWB ULR va putea transporta în plus 24 000 de litri de carburant fără a fi nevoie de rezervoare suplimentare.

Airbus A350-900ULR (Ultra-Long Range) va oferi cea mai mare flexibilitate în serviciul operaţional, iar companiile aeriene vor putea reconfigura avioanele în funcţie de destinaţiile deservite.

Leave A Reply

Your email address will not be published.