Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

(Video) Primul Airbus A350 XWB Lufthansa, la Munchen

0 1.103

Astăzi, 21 decembrie 2016, Moș Crăciun a sosit mai repede pentru Lufthansa. Airbus a livrat primul Airbus A350-900 (D-AIXA). Acesta este primul dintr-o comandă de 25 de avioane plasată de transportatorul german. Primul Airbus A350 XWB Lufthansa va zbura pe rutele Munchen – Delhi și Munchen – Boston.

Airbus A350 XWB este cel mai modern avion wide-body din portofoliul Airbus. Primul A350 XWB Lufthansa este propulsat de motoarele Rolls-Royce Trent XWB. Vine echipat în 3 clase: 48 de locuri la Business Class, 21 de locuri la Premium Economy și 224 de locuri la Economy Class.

Sosirea aeronavei Airbus A350 XWB Lufthansa la Munchen

Noile aeronave Airbus A350 XWB Lufthansa vin echipate cu cele mai noi și moderne interioare, inclusiv scaune noi și cu noul sistem de divertisment ales de operatorul german.

Dacă sunteți interesați să zburați cu primul Airbus A350 XWB Lufthansa, grăbiți-vă să prindeți un bilet pe zborul charter Munchen – Hamburg din 9 februarie 2017.

Leave A Reply

Your email address will not be published.