Primul Airbus A321neo Wizz Air a fost livrat de la baza din Hamburg

0 144

Pe 7 martie 2019, Airbus a livrat primul Airbus A321neo Wizz Air (HA-LVA). Ceremonia de livrare a avut loc la baza Airbus din Hamburg. Aeronava face parte dintr-o comandă de 256 de avioane.

Noua generație de aeronave Airbus A321neo este propulsată de două motoare Pratt & Whitney GTF. Oferă cea mai largă cabină cu un singur culoar, cu 239 locuri într-o configurație cu o singură clasă. Oferă flexibilitate maximă, eficiență a consumului de combustibil și costuri de funcționare reduse.

Primul Airbus A321neo Wizz Air

De-a lungul Europei, Wizz Air operează o flotă de 108 aeronave Airbus A321 și A320. Cu o comandă de 5 aparate de zbor A321ceo și 256 A321neo și A320neo, Wizz Air este cel mai mare client Aibus din întreaga lume pentru acest tip de aeronave.

primul-a321neo-wizz-air-ha-lva

Aeronava de tip A320neo și membrii derivați din familie sunt pionieri și au încorporat ultimele tehnologii în domeniu, inclusiv motoare de generație nouă.

Precum și designul cabinei, de referință pentru industrie, ceea ce oferă o economie de 20% a costului de combustibil. A321neo oferă, de asemenea, beneficii semnificative pentru mediu, prin reducerea cu aproape 50% a zgomotului produs în comparație cu aeronavele din generația anterioară.

De când a început să fie utilizat, în prima parte a anului 2016, motorul GTF Pratt și Whitney și-a demonstrat capacitatea promisă, aceea de a reduce consumul de combustibil cu 16% și emisiile de oxid de azot cu 50%.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanishTurkish