Primul Airbus A321LR Air Astana a fost livrat

0 74

Pe 23 septembrie 2019, primul Airbus A321LR Air Astana a fost livrat. Aeronava a fost preluată prin intermediul Air Lease Corporation (NYSE: AL) și se va alătura celor 18 avioane Airbus din flota transportatorului din Kazahstan.

În ultimii 3 ani, ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Solicita ACUM despăgubirile legale de până la 600€!

Avionul Airbus A321LR Air Astana este configurat în 2 clase de confort, având 16 locuri la Business Class și 150 de locuri la Economy Class. Cu toate că vorbim de un avion cu un singur culoar, A321LR oferă confort sporit pasagerilor, care este asemănător cu cel întâlnit pe modele wide-body.

AirHelp get compensation

Airbus A321LR Air Astana

Airbus A321LR (Long Range) este versiunea extinsă a modelului A321neo și poate zbura până la 7400 de kilometri. Profitând de autonomia sporită, Air Astana va introduce acest avion pe zborurile sale spre Europa și Asia.

Modelul A321LR este capabil de zboruri lung-curier, inclusiv între destinații din Europa și Statele Unite. Totodată, o aeronavă de test A321LR a zburat 11 ore fără escală pe ruta Seychelles – Toulouse.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Chinese (Traditional)EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanishTurkish