blank

Precizări cu privire la cursa TAROM RO188 Amman – Bucureşti, de astăzi 18.01.2015

0 790

TAROM a trimis comunicat de presă cu privire la problema zborului RO188 Amman – Bucuresti şi situaţia celor 38 de pasageri rămaşi în Amman.

Cursa TAROM RO187: Bucureşti – Amman, de astăzi 18.01.2015, a fost redirectioantă către un alt aeroport, Marka International Airport, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile de pe aeroportul Queen Alia, Amman.

Cei 38 de pasageri, care trebuiau să se întoarcă la Bucureşti pe RO188, Amman-Bucureşti, se aflau pe aeroportul Queen Alia când au fost informaţi de către agentul de vânzări – reprezentant TAROM pe piaţa din Iordania – de aceasta situatie.

Având în vedere timpul de transfer al pasagerilor de la un aeroport la celalalt, precum şi procedurile de securitate anvoioase, echipajul TAROM de pe cursa RO188 a depaşit timpul legal de odihnă. Din acest motiv aeronava s-a reîntors la Bucureşti fără pasageri la bord.

Agentul de vânzări de pe piaţa locală, cu care TAROM are un contract comercial, se ocupă să redirecţioneze pasagerii către Bucureşti, pe alte zboruri ale altor companii.

Regretăm situaţia creată, însă prioritatea companiei TAROM este de a oferi pasagerilor săi călătorii sigure.
Vom reveni cu detalii referitoare la situatia cursei Amman -Bucuresti dupa ce agentul de vanzari va face un raport detaliat legat de gestionarea celor 38 de pasagerior.

Leave A Reply

Your email address will not be published.