Povestea lui Vladuţ`s, un vampiraş prietenos şi dulce

1 704

În primăvara acestui an, l-am cunoscut pe Vladuţ`s. L-am îndrăgit de când i-am aflat povestea, dar ne-am împrietenit şi mai mult de când am descoperit cât de dulce şi aromat este. Vladuţ`s – micul conte este urmaş al temutului şi legendarului Conte Dracula. Deşi se trage dintr-o familie de vampiri cu renume la nivel mondial, el nu se aseamană cu nimic din ce aţi cunoscut până acum. Vladuţ`s este un vampiraş cu totul şi cu totul deosebit, iar mai jos aveţi povestea lui.Din cercetările noastre, am aflat că Vladuţ`s are 2 anişori, dar a crescut repede şi frumos cât alţii în 7 ani. Vladuţ`s a cunoascut traiul bun şi confortabil al lumii moderne, inclusiv mijloacele de comunicare şi socializare. Nu trăieşte într-un castel vechi şi bântuit. Vladuţ`s deţine un castel renovat şi echipat cu cele mai noi tehnologii.

A fost şcolit şi educat la cele mai prestigioase universităţi, lucru ce a dus la transformări notabile asupra sa. Descoperind gustul dulciurilor, el şi-a pierdut complet apetitul pentru sange. În plus, fiind un vampiraş modern şi adaptat zilelor noastre, Vladuţ`s nu mai aprobă practicile violente ale stramoşilor săi, dulcele ajutându-l să îşi stăpânească vechile porniri primitive.

Drept urmare, îşi dedică tot timpul căutării unor lucruri senzaţionale şi a celor mai deosebite dulciuri, recomandându-le tuturor prietenilor. Gusturile lui fine şi elevate îl fac să fie un formator de opinie în materie de dulciuri.

Doriţi să-l cunoaşteţi? Pe Vladuţ`s îl găsiţi la Art&Craft Design, fiind marcă înregistrată. Iar gama de dulciuri recomandate cuprinde: turta dulce cu vanilie, scortisoara si ciocolata; caramele cu unt si sare; prune în ciocolată; biscuiţi cu cacao. Produsele delicioase sunt realizate dupĂ reţete tradiţionale, păstrând în acest fel valorile şi tradiţiile culinare româneşti. Aveţi încredere în Vladuţ`s şi încercaţi cele mai rafinate şi aromate dulciuri. Noi le-am încercat şi nu ne putem sătura!

Leave A Reply

Your email address will not be published.