blank

Povestea fotografiei: Bucureştiul îngheţat fotografiat de la 12 000 metri!

1 1.390

Zilele acestea, am postat o imagine cu Bucureştiul îngheţat, un cadru superb surprins de la 12 000 de metri altitudine. Fotografia a ajuns la noi prin intermediul unui bun prieten. Însă am reuşit să găsim autorul real şi moral al acestui cadru.

Plecată departe de cei dragi şi cu dorinţa de a-şi urma visul de a călători în lumea mare, Anca Gheorghe a ajuns însoţitoare de bord la Etihad Airways. În zborurile sale, nu rateaza ocazia de a fotografia Bucurestiul şi Carpaţii mereu când traversează România. Aşa s-a întâmplat şi în ziua de 19 ianuarie, când a zburat pe ruta Manchester – Abu Dhabi. Aflată la FL390 – 11880 metri altitudine, în jurul orei 14:30, Anca a reuşit să surprindă Bucureştiul într-un cadru de poveste. Ne-a mărturisit că a făcut această fotografie pentru părinţi.

Anca are 23 de ani şi este la Etihad de 6 luni şi 9 zile, conform declaraţiei făcută chiar de ea. Îi place ceea ce face şi, după câteva ore de zbor şi un job solicitant, încă mai are puterea să zâmbească la sfârşitul zilei.

Noi îi dorim zboruri liniştite, cer senin şi să viziteze cât mai multe locuri minunate.

1 comentariu
  1. Vornicu Tomita says

    Felicitări

Leave A Reply

Your email address will not be published.