Polonia interzice zborurile din țările considerate cu risc ridicat epidemiologic

0 804

Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Începând cu 9 decembrie, Polonia a adoptat noul regulament guvernamental care interzice zborurile din țările considerate cu risc ridicat epidemiologic. Acesta va fi valabil până la 31 decembrie 2020.

Aeronavele civile nu vor putea ateriza în Polonia dacă zboară de pe un aeroport situat pe teritoriul unei țările menționate mai jos.

  1. Bosnia și Herțegovina;
  2. Muntenegru;
  3. Georgia;
  4. Iordania;
  5. Armenia;
  6. Kosovo;
  7. Macedonia de Nord;
  8. Serbia;
  9. Statele Unite ale Americii, cu excepția aeroporturilor situate în Illinois și New York.

Statele membre ale Uniunii Europene, Spațiul Economic European și spațiul Schengen sunt excluse de la această interdicție.

În conformitate cu Regulamentul Consiliului de Miniștri, interzicerea zborurilor internaționale de pasageri nu se va aplica aeronavelor care operează zboruri internaționale comandate de prim-ministru; cu acordul președintelui Autorității Aviației Civile.

Interdicția nu se aplică aeronavelor care operează zboruri internaționale din tarile mentționate mai sus și au notificat autoritățile din Polonia că la bord sunt doar pasageri cu rezultate negative la testarea pentru SARS-CoV-2.

Interdicția nu se aplică zborurilor închiriate înainte de 9 decembrie 2020. Înainte de a zbura, trebuie să verificați restricțiile și condițiile de trecere a frontierei țării de destinație și a țărilor prin care călătoriți în tranzit.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.