blank

Plec să descopăr Madridul la început de primăvară

3 674

Vineri plec să descopăr Madridul. Va fi o micro-vacanţă de două zile, la început de primăvară. Voi fi pentru prima dată în capitala Spaniei, un oraş despre care am auzit lucruri frumoase şi a dat una dintre echipele mele de suflet – Real Madrid. Madridul găzduieşte şi unul dintre cele mai moderne aeroporturi din Europa, în special Terminalul 4 Madrid–Barajas.

barajas_madrid

Madrid are o istorie interesantă, cu multe obiective turistice, parcuri (este considerat unul dintre puţinele oraşe verzi ale Europei), muzee şi va fi o provocare pentru mine să descopăr cât mai multe dintre acestea. Recunosc că am ceva emoţii, dar scăp de ele când mă urc în avion. Am puţin timp la dispoziţie şi vreau să vă prezint cât mai multe lucruri interesante! Sper să mă bucur şi de vreme bună. Am înţeles că zilele acestea a fost cam frig şi chiar a nins.

Am încredere că va fi un weekend frumos de primăvară şi să-mi ţineţi pumnii pentru a prinde zile însorite. Vă invit „să mă însoţiţi” în această călătorie şi să urmăriţi AirlinesTravel pentru poveşti şi fotografii. Nu uitaţi de pagina de facebook Airlines Travel! Voi zbura cu Blue Air, iar Paravion îmi este partener în Madrid!

Nu am un plan stabilit şi nici nu vreau să-mi fac unul. Nu vreau informaţii despre obiective turistice, nu vreau sfaturi despre ce să vizitez şi pe unde trebuie să ajung. Vreau să descopăr Madridul aşa cum pot în cele aproximativ 48 de ore. Însă m-ar interesa informaţii practice pe care nu le pot observa cu ochiul liber. Am fost avertizat să am grijă de bunuri şi buzunare pentru că în sunt hoţi de buzunare prin mijloacele de transport în comun. Mi s-a oferit un pont cu privire la cum să îmbin metroul cu transportul de suprafaţă pentru a eficientiza costurile. Ce mai trebuie să ştiu despre Madrid şi spanioli?:)

3 Comentarii
  1. Wish2Go says

    Calatorie frumoasa! Este o comunitate numeroasa de romani in Madrid, spaniolii sunt petrecareti si foarte prietenosi, femeile sunt elegante si ai sanse sa gasesti haine la preturi mici 🙂

    1. Sorin says

      Da, o sa ma simt ca acasa:). Legat de preturi la haine, nu fac shopping:P. E bine de stiut ca spaniolii sunt prietenosi:P

Leave A Reply

Your email address will not be published.