Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Piloții Jet Airways, de pe zborul 9W697, au uitat să presurizeze cabina

Zilele acestea, a avut loc un incident aviatic neobișnuit. Piloții unui Boeing 737-800 Jet Airways, de pe zborul 9W697, au uitat să presurizeze cabina. Pasagerii au avut nevoie de îngrijiri medicale.

0 283

În 6 ani de AirlinesTravel.ro, personal nu am citit și nu am întâlnit un asemenea caz. Piloții unui Boeing 737-800 (VT-JGS) Jet Airways, de pe zborul 9W697, au uitat să presurizeze avionul. Și-au dat seama de greșeală când aeronava a ajuns pe la 3000 de metri altitudine.

Zborul era operat pe ruta Mumbai (BOM) – Jaipur (JAI), iar la bord se aflau 166 de pasageri. Imediat după decolare și în timp ce aeronava urca spre plafonul de croazieră, mai mulți pasageri au început să aibă dureri de cap și sângerări nazale. Măștile de oxigen s-au activat și au putut fi utilizate.

Au uitat să presurizeze cabina

Realizând gafa făcută, piloții au decis să se întoarcă la Mumbai. După 40 de minute, au adus aeronava la sol în deplină siguranță . 30 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Potrivit NDTV, un pasager a fost transportat la un spital local.

În urma incidentului, Ministerul Aviației Civile din India a cerut o anchetă din partea Direcției Generale a Aviației Civile (DGCA), autoritatea competentă. Piloții au fost suspendați.

Jet Airways nu este la prima abatere. Pe 1 ianuarie 2018, 2 piloți Jet Airways au fost concediați după ce amândoi au părăsit cabina de pilotaj a unui Boeing 777. Avionul avea la bord 324 de pasageri pe ruta Mumbai – Londra.

Leave A Reply

Your email address will not be published.