blank

Pe un zbor Air Canada, 37 de răniți din cauza unor turbulențe severe

0 736

Pe 11 iulie 2019, Air Canada a operat zborul AC33, pe ruta Vancouver – Sydney Kingsford Smith. Zborul a fost onorat cu avionul Boeing 777-200LR (C-FNNH), iar la bord s-au aflat 269 de pasageri și 15 membri ai echipajului.

În timpul zborului peste Oceanul Pacific, aeronava a intrat într-o zonă cu turbulențe severe. În câteva secunde, avionul a pierdut altitudine, mai mulți pasageri fiind aruncați spre plafon. 37 de persoane au fost rănite, iar piloții au luat decizia de a aterizare la Honolulu, Hawaii.

37 de răniți din cauza unor turbulențe

Conform autorităților din Honolulu, 30 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate, fiind transportate la spital. 9 dintre acestea au suferit răni grave. Mulți dintre cei răniți au acuzat dureri la gât si coloană, dureri de cap și prezentau tăieturi, umflături, contuzii.

boeing-777-200lr-air-canada-hawaii

Air Canada a confirmat incidentul. Oficialii canadieni au menționat că toți pasagerii au fost cazați și au primit mese calde. Cât despre cei răniți, nu au existat persoane spitalizate peste noapte.

Legat de zbor, Boeing 777-200LR (C-FNNH) s-a întors la Vancouver. Conform Flightradar, nu există informații despre zborul Honolulu – Sydney.

Leave A Reply

Your email address will not be published.