Pe un zbor Air Canada, 37 de răniți din cauza unor turbulențe severe

0 435

Pe 11 iulie 2019, Air Canada a operat zborul AC33, pe ruta Vancouver – Sydney Kingsford Smith. Zborul a fost onorat cu avionul Boeing 777-200LR (C-FNNH), iar la bord s-au aflat 269 de pasageri și 15 membri ai echipajului.În timpul zborului peste Oceanul Pacific, aeronava a intrat într-o zonă cu turbulențe severe. În câteva secunde, avionul a pierdut altitudine, mai mulți pasageri fiind aruncați spre plafon. 37 de persoane au fost rănite, iar piloții au luat decizia de a aterizare la Honolulu, Hawaii.

37 de răniți din cauza unor turbulențe

Conform autorităților din Honolulu, 30 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate, fiind transportate la spital. 9 dintre acestea au suferit răni grave. Mulți dintre cei răniți au acuzat dureri la gât si coloană, dureri de cap și prezentau tăieturi, umflături, contuzii.

boeing-777-200lr-air-canada-hawaii

Air Canada a confirmat incidentul. Oficialii canadieni au menționat că toți pasagerii au fost cazați și au primit mese calde. Cât despre cei răniți, nu au existat persoane spitalizate peste noapte.

raniti-zbor-air-canada-hawaii

Legat de zbor, Boeing 777-200LR (C-FNNH) s-a întors la Vancouver. Conform Flightradar, nu există informații despre zborul Honolulu – Sydney.

Leave A Reply

Your email address will not be published.