Pe site-ul easyJet se pot cumpăra bilete pe zboruri în conexiune cu Blue Air

0 400

Victor Tabacu, unul dintre cititorii noștri, ne-a semnalat că pe site-ul easyJet se pot cumpăra bilete în parteneriat cu Blue Air. Mai exact, se pot rezerva bilete de avion cu plecare din București, Bacău, Cluj-Napoca și Iași spre orice destinație easyJet. Evident, zborurile sunt cu escală în diferite aeroporturi europene, primul segment cu plecare din România fiind operat de Blue Air.


Se pot cumpăra bilete în conexiune easyJet + Blue Air

De exemplu, dacă doriți să zburați din Cluj-Napoca spre Marrakesh (Maroc), vă puteți rezerva biletul pe site-ul easyJet. Escala este la Paris Charles de Gaulle (CDG).

Daca se dorește o călătorie din Cluj-Napoca spre Faro (Portugalia), acest lucru se poate prin intermediul unei combinații de zboruri via Amsterdam.

Din Bacău se poate călători la Amsterdam via Londra Luton sau via Roma. Zborurile din și spre Bacău sunt operate de Blue Air, celelalte de easyJet.

Din păcate, timpul petrecut în escală poate fi foarte lung, însă există numeroase combinații de zboruri pe diferite rute. EasyJet are serviciul Worldwide by easyJet și nu este exclus să vedem și alte combinații de zboruri spre numeroase alte rute europene, operate în parteneriat cu alte companii aeriene low-cost sau full-service.

Cele operate în parteneriat cu Blue Air au escala in Barcelona, Lisabona, Liverpool, Londra Luton, Nisa, Napoli și în multe alte hub-uri comune.

Leave A Reply

Your email address will not be published.