Pe 16 octombrie 2016, Airbus A380 Lufthansa la Sofia

0 488
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.
()

Pe 16 octombrie 2016, Lufthansa va opera un zbor comercial cu Airbus A380 la Sofia. Cea mai mare aeronavă de pasageri va ateriza pentru prima dată pe aeroportul din capitala Bulgariei. Va opera zborul Frankfurt – Sofia, aterizarea în Bulgaria fiind programată pentru ora prânzului.

airbus-a380-800-lufthansa-frankfurt-germany

Airbus A380 Lufthansa la Sofia

Aeronava va poposi câteva ore pe Aeroportul International Sofia, timp în care mai mulți politicieni, jurnașiști și pasageri o vor putea vizita.

Cei interesați să fotografieze aeronava Airbus A380 Lufthansa, o vor putea face de la aeroport sau din diferite puncte din jurul orașului și al aeroportului. Întregul eveniment va avea loc în colaborare cu Lufthansa Technik și Aeroportul din Sofia. Are menirea de a promova zborurile Lufthansa operate cu superjumbo.

Senior First Officer Mario Bakalov, singurul pilot bulgar certificat pe aeronavele A380 Lufthansa, va fi în cockpitul aeronavei pe acest zbor special.

Așteptăm fotografiile voastre!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.