Pasagerii de la economy class pot avea acces la TAROM BUSINESS LOUNGE

0 730

TAROM pune la dispoziţia pasagerilor care călătoresc în clasa de servicii economic, posibilitatea de a aştepta plecarea în cursă, la salonul business class TAROM!Daca timpul rămas până la îmbarcare vă permite, va puteţi bucura de atmosfera specială şi de facilităţile salonului business class TAROM din Aeroportul Otopeni. Pe lângă bufetul şi barul deschis permanent, la TAROM BUSINESS LOUNGE beneficiaţi de acces la TV, PC şi internet wi-fi.

Intrarea la TAROM BUSINESS LOUNGE se poate face pe baza unei taxe de 23 EUR care, în plus, vă dă dreptul de efectuare a formalităţilor de înregistrare (check-in) la ghişeul business TAROM.

Achiziţionarea acestui serviciu suplimentar, respectiv plata taxei se poate face la cumpărarea biletului în orice agenţie TAROM. Este însă recomandabil ca serviciul să fie achizitionat de la Biroul ticketing TAROM din Aeroportul Otopeni în funcţie de timpul efectiv rămas până la îmbarcare.

Daca totuşi din motive legate de aglomeraţia de la filtre sau de la controlul paşapoartelor, timpul rămas nu vă mai permite să folosiţi acest serviciu, invitaţia/voucherul poate fi folosit în maximum 3 luni, chiar şi de către altă persoană.

Leave A Reply

Your email address will not be published.